World Cleanup Day met Veerle Colle

Registreer je actie voor World Cleanup Day 2020

Ben je klaar voor de strijd tegen afval of zit je er al jaren in? Doe met me mee aan World Cleanup Day 2020 op 19 september en help de wereld wat mooier te maken! Registreer je actie en deel je avonturen!

Wat is het?

World Cleanup day is één van de grootste burgerorganisaties ter wereld waar inmiddels meet dan 180 landen aan mee doen. Het idee: op één dag de wereld eens grondig opkuisen. Deze actie bestaat sinds 2018 en wil ieder jaar opnieuw het zwerfvuilprobleem in de kijker zetten. Inmiddels bestaat de actie uit 20 miljoen vrijwilligers overal ter wereld en jij kan hier ook deel van uitmaken. Alle informatie op de website van world cleanup day.

World Cleanup Day 2020 in België!

Ons eigen land is allesbehalve vrij van zwerfvuil en dus doet België natuurlijk ook mee! Om ons resultaat op kaart te zetten, onze verhalen en acties met elkaar te delen én elkaar te steunen is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van elkaar!

Veerle Colle World Cleanup day
Foto: ©Tine Colle

Organiseer jij zelf een actie? Ruim je met je buren de straat op of ga je met de gemeente het park afvalvrij maken? Registreer je actie op de website van mooimakers.be.

Vraag gratis materiaal aan

Op de webwinkel van mooimakers kan je gratis materiaal aanvragen zoals: grijpstokken, handschoenen, actieborden, pictogrammen,… zo ben je helemaal klaar voor de strijd tegen afval!

Ook je eigen afval beu?

Ben je naast het zwerfvuil ook je eigen afval beu? Of wil je de strijd tegen verspilling volledig aan gaan? Zelf ben ik al sinds 2014 druk in de weer met oplossingen zoeken om onze zichtbare én onzichtbare afvalberg kleiner te maken. Ik maakte een boek met 366 Zero Waste tips en via mijn Zero Waste Podcast kom je nog meer te weten over deze levensstijl.

logo zero waste podcast small
Luister naar de Zero Waste Podcast

1 Reply to “Registreer je actie voor World Cleanup Day 2020”

Comments are closed.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram
Facebook