Doe het zero illustratie Veerle Colle

Deel je Zero Waste ervaringen en win het boek ‘Doe het Zero’!

Hallo! Ik ben Veerle Colle. Ik host de podcast ‘E!Colle, de Zero Waste podcast’ en ben auteur van ‘de Zero Waste Kalender’. Nu ben op zoek naar jullie eigen zero waste ervaringen.

Ben je er al jaren actief mee bezig of heb je het vandaag pas leren kennen? Dat maakt niet uit. Met dit formulier hoop ik informatie te verzamelen om inzicht te krijgen hoe men de ‘Zero Waste lifestyle’ ervaart in België en Nederland. Die informatie kan me helpen met toekomstige, duurzame projecten. Wil jij mij helpen? Bedankt! Deelnemen kan tot donderdag 17/09/2020.

Doe het Zero

Wie deel neemt maakt kans op het boek van mijn collega’s uit Nederland: ‘Doe Het Zero’ !

Ik mag 3 exemplaren weg geven!

De winnaars worden bekend gemaakt eind september.

Wanneer wordt het resultaat gedeeld?

Wil je het resultaat kennen van deze zoektocht naar anderen hun zero waste ervaringen? Benieuwd naar mijn bevindingen uit dit onderzoek? Abonneer je dan zeker op dit blog, zo krijg je het nieuws in je mailbox.

Over je privacy:

Doe je mee aan dit onderzoek, dan zal ik je e-mail adres nodig hebben. Zo kan ik je, indien nodig, contacteren om vragen te stellen. Wie wil mee doen aan de wedstrijd wordt op deze manier verwittigd.

Ik gebruik je e-mail adres enkel binnen dit onderzoek. Het wordt niet doorgegeven aan derden of gebruikt voor advertenties.

Meer tips over Zero Waste?

Wil je meer tips te weten komen over hoe je zonder ‘waste’ kan leven? Op mijn website en sociale media kan je een blog volgen. Ik maakte ook een boek met 366 Zero Waste tips die je dagelijks kan gebruiken!

1 Reply to “Deel je Zero Waste ervaringen en win het boek ‘Doe het Zero’!”

Comments are closed.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram
Facebook